det du kanske inte visste om mig.



..Jag tycker "killkläder" kan vara asballa, och några av mina kläder kommer från killavdelningen.
..Jag är nog kär, den kännslan har man inte haft på åratal.
..Jag skulle gärna vilja gå på collage utomlands, helst sportinriktat. Alltså nu måste man börja sätta in hårdträningen!
..Jag blir lätt sårad, och hatar när folk måste säga oviktiga små kommentarer om OCH om igen, man blir faktiskt sårad.
..Jag är superblyg för endel men värsta mottsatsen gånger 1000 för andra.
..Jag saknar endel personer sjukt mycket!
..Jag har ofta ångest tankar.
..Jag har väldigt dåligt självförstroende.
..Om jag fick önska mig någonting skulle jag vilja kunna trixa och finta bättre i fotboll, fatta hur ballt det skulle vara att kunna det!
..Jag älskar att läsa och göra sånna här!
..Nu ska jag sluta så hejdå pussgurkor!

Stanna, en minut, ett år, nä föresten. Stanna förevigt


bjuder på en väldigt snygg bild på mig från i sommras! SAKNADEN ÄR ENORM, usch vintern närmar sig med stormsteg. Jag är inte redo. JAG TROR fortfarande att en vacker dag ska det vara sol ute så att man kan ha shorts på sig. Men nu har jag i alla fall NÄSTAN insett att det troligen inte kommer hända, inte iår i alla fall. Hösten är ju mysig, men vintern, usch nej. Jag går i ide nu, väck mig när det blir vår! tack och adjö.

Chao dudes! Känns skönt att onsdagen är avklarad för denna vecka! Bara vanliga lektioner om man säger så. Men mitt och Kieris bildspel slår ju allt och alla, visst julia? Chillade med Hanna och Alicia efter skola, och om nån Ali har ringt er och anklagat er för att ha köpt pizza är det jag och Hanna som har varit i farten! Jag lovar vi har bara ringt till brudzen. Imorgon har jag planer!

Plan 1. Gå ut och fota hösten! Fototävling here I come!
Plan 2. Börja skriva en novell. Skrivartävling here I come!

Där ser ni mina STORA planer! Ska försöka få in lite gitarrspelande oxå. Men jag planerar alltid för mycket. Så ja vi får se!

Förresten, mitt bankkort har kommit idag! och jag känner mig stooor..

ett helt onödigt inlägg, men pusspuss!

GRATTIS MIKAELA!



Grattis världens bästa Mikaela. Jag älskar dig och sorry att jag förstör den här bilden med att blunda.. Du ska veta att du betyder superoo mycket för mig! Ni ska veta att mikka är en träningsfreak och jag är imponerad! Du är värd så mycket. Med ett stort hjärta & drömmen om att bli skidåkare kommer du gå långt! pusspuss på dig!

Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

rubriken spelas just nu, haha brabra låt! Dagen har varit grym, eller?.. azuum att cykla till arcus och orientera och sen cykla hem igen i sådär superbra väder. Regnade som bara den HELA TIDEN och orkan! jag överdriver inte, många träd hade fallit oxå, kuul! Så när jag kom hem fick det bli ett varmt efterlängtat bad med varm choklad som min mamma fixade så snällt till miig! Åkte på innebandy och fick mig en promenad hem vilket var väldigt skönt! Det luktade höst och det är bara för mysigt, loveit. Nu ser jag luleåhockey och fixar läxor!



saknar redan fotbollen. INGEN sport är i närheten av fotboll, finns ingen känsla som är bättre!

ps, javet att min blogg suger och att jag inte har några bilder, men jag lovar att det blir bättre uppdatering! eller lova kan jag inte eftersom jag aldrig håller de jag lovar men ska försöka!

/a

but still you got to let those teardrops fall



kanske ett år gammal bild, men ser ut ungefär såhär just nu oxå!

Dagen har inte varit nå speciell. På hk gjorde vi cupcakes! likeit. Sen har jag sett film med mamma och bara chillat tills matchen. Hade  första innebandy matchen för iår idag, det var jätte kul! likeit #2. Nu ska jag krypa ner i soffan och se på tv. Imorgon taggar vi orintering på arcus, skönttt med sovmorgon till 10.

pusspuss

pussochhej

Svar på kommentar: Ja det är sant att jag vann lidingöloppet, tack julia!! <3

tjatja bloggen! sitter just nu på arlanda i nått rum som där det finns gratis cola och chips (y'. Har haft en asball helg här i stockholm med min co0la bror och bästa pappa! Som ni ser ovan gick det great på lidingöloppet! Det trodde jag VÄRKLIGEN ALDRIG och jag menar det! Min gryma bror gick det jätte bra för och jag elskar dig. Nu ska jag snart börja bege mig mot flyget och flyga hem till goa luleå, häärligt det med!

Tyvär ingen bild. Jag bloggar när jag kommer hem, och nu lovar jag värkligen det ;)

kissing you goodbye



I AM SOSOSOS SORRY! hehe, vet faktiskt inte varför jag inte bloggat! När vi kom hem från fjällen laddade jag aldrig upp bilderna och då kändes det inte så kul att blogga, och sen har jag haft mycket läxor! sjukt vad skillnad det är på hög och mellansdatiet i läxväg alltså! Nåt skit lab prov som jag inte fattar, ahhh! Amen idag hängde man med på co0la bruttor och satt i ett träd och käkade godis, mysfaktor på hög nivå! Första innebandy träningen idag också, lovely! Fast skitknät gjorde så jag inte kunde vara med fullt ut. Först typ slatter och när det gick bort fick jag en blödning i foten och nu dethär, kill me liksom! OKEJOKEJ, ska inte klaga här på bloggen! Men far ju till stockholm nästa helg och lidingöloppet där då och har inte kunnat träna fullt ut på läänge! Nä nu ska jag överlämnda dator till min lillebror som står och tjattar, jag älskar dig också.

/andrea


nytt!



Skjorta från cubus & jeans också från cubus!



Tröja från cubus.



Tröja från cubus.



Värmespray från icamaxi.


Som ni säkert märkt är allt från cubus förutom värmesprayet som är från icamaxi som mamma köpte till mig idag! Allt är från cubus för att jag och mamma var in där efter att vi hade köpt skorna till mig. Skorna tog jag ingen bild på för glömde bort det. Men det är ett par vandrigskängor från inter sport! Nu måste jag kila, vi ses!

första september tvåtusenelva


 
Skolfoto idag och det här hade jag på mig! tröja Cubus/ ring Gina tricot/ ring turkie/ Tights Gina tricot/ Converse Converse/

Som sagt hade vi skolfoto idag, och tur som man har hade vi idrott före.. Vet inte hur det blev, men kul om man blir helt knasig, och heeela luleå kan se en!!! Eller i alla fall de som går i 7-9an! Slutade fem i halv tre idag! Nu ska jag och mamma ut och springa! Ikväll ska jag se på 99ornas match. Imorgon är jag ledig från skolan för jag och en familj vi känner ska nämligen åka till fjällen eller saltolokta om man ska vara mer exakt! Ska såklart fjällvandra. Ska bli riktigt roligt för har aldrig gjort det förrut! Vi blir borta hela helgen så kommer inte kunna blogga. Så ni får ha det riktigt härligt så bloggar jag när jag kommer hem! Vi syns då! PUSS

RSS 2.0