jag är som en gummiboll - ni kastar iväg mig.


min fina bästavän!

Hello! Dagen har varit riktigt bra. När jag vaknade och såg att vädret var riktigt bra, så drog vi ner till stranden  för ett dopp. Drog sen vidare mot stan, där vi åt hos morfar och kollade runt i lite affärer. Hem igen efter det och ladda inför tävling! Loppet gick över förväntan! Nu har jag tagit ett till dopp på näset. Väskan är oxå packad, så nu är jag redo för piteå och psg! Åh vad härligt de kommer bli. Massa fotbollsmatcher, umgås med härliga personer, bada och allt annat underbart. Bra väder är också lovat, men hoppas det inte blir för varmt! Ingen bloggning i helgen. Nu ska jag äta lite och sen sova. Stiger upp fem imorrn, kul..

ha det grymt till helgen! Vi kanske ses i piteå?


om du skulle vara som förrut, skulle mitt liv vara perfekt





Sommarens varmaste dag idag typ. Åkte in till stan med kusinerna. Hittade en tröja, fintfint! Drog på fotbollsträning, var allmänt död, värmen you now.. Åkte till grundet med Hanna, Alicia, Alva och Amanda. Åkte hem, åkte tillbaka med kusinerna. Tog lite bilder. Sen blev vi sugna på att bada, så drog hem och hämtade badkläder och drog tillbaka och badade. Härlig sommardag! Tänkte inte sitta så mycket framför datorn nu på sommarlovet. Så kanske ett inlägg per dag. Imorgon blir det ett till besök på stan och sen tävling i sävast, inte taggad. Har inte tränat på 1 år? Nämen kommer gå sämst. Men jajja bara att bita ihop och KÖRA PÅ!

/a

hit the lights


Sorry för alla blombilder, hela tiden...

Hello snyggingar!

Idag är vädret riktigt bra, så tänkte dra ner till stranden men hanna & emmy om ett tag. Ikväll äre match som gäller, taggad? JA! Snart är det psg, något kul! Längtar! Nä nu ska jag ut och steka i värmen.

PUSS


om allting bara kunde stanna nu, så jag får leva i de här i tusen år



sista bilden på miig som 12åring!

Känner mig ganska seg, vaknade vid elva. Så nu slår jag på några avsnitt oc och sen kommer mina kära kusiner. Dom stannar i nästan två veckor, så blir kul!

pusspuss

ljudet av ditt hjärta



Hej! Har umgåts lite med familjen nu. Ska kolla lite fotboll och sen kanske slå på nått avsnitt oc. H fick en elsparkcykel i födelsedags present, så får se om vi smyger ut vid ett (när den laddat färdigt) och tar en liten runda. Ni får ha en superkväll!



lyckan kommer lyckan går, kärleken består.

rr

Fattar du inte att jag gillar just dig? När vi skrattar och pratar och så bubblar de inom mig.
Du är precis den jag vill ha, jag vet att vi två skulle passa varandra rätt så bra.
När du tittar på mig så kan jag inte sluta le, så nu önskar jag att du kan se,
se att jag gillar dig, så snälla gilla mig.

midsommar



Midsommarn var grym. Bilderna får tala för sig själv. Idag fyller min underbara brorsa år, 10 stolta år tillochmed, älskar dig! ♥ Nu ska jag kolla igenom lite bilder. Ni får ha det bra, pusspuss!


ps I love you



supersämst kvalla, men den dagen (skolavslutningsdagen) var nog den varmaste i sommar, snälla kan inte den värmen komma tillbaka? less på skitväder, men igår var de ändå hyffsat varmt. Idag äre mulet typ, och det är midsommar, åh! Åker till Töre efter de traditionella besöket på hägnan, där Amanda är, så firar med henne i år, precis som förra året. Det blir riktigt kul! Ska trotsa vädret (om det inte är bättre väder där) och bada och så, det MÅSTE man ju faktiskt göra och det är hur skönt som helst. Fotbollen är nerpackad liksom kameran, så nu kör vi!

Glad midsommar på er underbara!


ttttttonåring :O

trettonårig tjej som skriver dehär. HAHA. Dagen har bara varit bra, har tagit det ganska lugnt ändå. Men på min födelsedag vill jag bara vara hemma, vara ute, glida runt på cykeln och så. Och det är de jag gjort idag. Nu ska jag snart gå ut och spela lite fotboll med pappa och sen baka en tårta innan släkten kommer på kalas ikväll! Jag har fått superfina presenter. Ett ef 55-250 objektiv, första säsongen av oc och ett par söta skor! Näni, nu går jag ut, soolen skinner efter många dagar med regn, härligt!



kramar!

Det finns så många frågor, men så lite svar


haha
 
Hej på er! Vet ni? Min älskade canon eos 500d har äntligen kommit till mig. En anledning till att jag har varit lite off på bloggen.. Idag har jag klippt mig, kollat på lite saker till mitt rum, bakat och hälsat på farmor! Sen har jag hunnit med en fotbollsträning och lite tittande på en match. Imorgon fyller jag tonåring, nice. Haha, känns liite konstigt ändå. 13 är ju typ stort ändå.. HJÄLP! hehe. Nu ska jag duscha och käka lite vattenmelon.

puss

en dag utan dig är som en sommar utan sol

Hej på er!

Dagen igår spenderades med Alva och Hanna. Jag och Hanna råkade cykla liiite fel vilket resulterade i nåågra kilometer för mycket, hehe. Vi är bra vi! Sen grillade vi bara marschmallow och myste på! Hanna sov även här vilket var myys det me, haha! Och idag fyller min fina bästavän tonåring, grattis Alva ! ♥ Sen har jag hunnit spela match, inga kommentarer.. Nu tänkte jag slå på några avsnitt ga, och sen ta mig en låång dusch.



kom ett paket i förrgår från fujidirekt, bilderna blev bra !

/a 

kul..

Kul att man flög upp i luften i en situation igår på matchen och landade på huvudet och nu har fått en hjärnskakning, fast är inte så farligt är nog en liten för har inte kräkts eller så. Så bloggar nog inge mer idag, måste vila !



gammal webcam bild !

hejdå!

ta mig för den jag är eller släpp mig helt

Hej på er allihopa, eller hehe några stycken. Int har man blivit storbloggarn änn och är inte precis ett mål, orkar inte ha typ 100 läsare som man måste uppdatera till varje dag, nä usch vad jobbigt, hehe. Men kul för dom som har det i alla fall och inte för att jag nån gång skulle på det, men jaja.

Matchen gick sådär men mitt lag kämpade på riktigt bra och kunde ta en 3-2 seger vilket känns något skönt, hehe. Sen att man gick upp i serieledning är ju inte helt fel heller.. SKRYTARN, nämen ni är bäst tjejer ! ♥ Kvällen fick inte ett helt fel avslut heller med sällskap av hanna och alicia, myste på stranden, på kullen och hemma hos mig, myyyss. Hehe. Imorrn blire nog att vara med några härliga personer. Med det och några bilder säger jag godnatt!



ph 1, vem vill inte ha världens bästa kusin liksom?
ph 2, SOMMMAR


if you try really hard I maybe can give my heart to you.

Haha rubriken blev mega failad, men vad gör man när man har dålig fantasi? wellwell.

Annars har jag hängt med två fina brudar idag och lite på med två pojkar. Taggar match just nu. Förresten har vi beställt en kamera till mig, min älskade canon eos 500D ska snart bli min, till veckan! Jag är väldigt glad för det just nu, haha! Nä men det ska bli azum!



några bilder jag har tagit med min fina nikon d70.

/a

du ska inte få mig så lätt

Hej på er! Har hängt med Jesper, Kalle och Mikka idag! Åkt rullskidor och jag är ju somsagt proffs! Eller.. Mikka stakade och jag skateade allt vad jag kunde typ, hehe. Sen har jag kollat på min brors match, duktiga dom är hans lag! Spelat fotboll med han har jag också hunnit med. Håller på att ladda upp alla 100gratis bilder nu, i sista minuten, det gäller inte nå längre om typ en kvart haha! Imorgon ska jag va med Alva och Jesper, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Hade i alla fall match igår somsagt, vann med 7-1, härligt tjejer! Ni är grymma! Imorrn har vi också match förresten!



fan vad jag älskar er! Ni har funnits där hela tiden, allt vi gjort, ni är BÄST JAG ÄLSKAR ER AV HEELA MITT HJÄRTA, alltså tusan vad bra ni är! ♥

taggadtilltusen det är vad jag är



Laddar upp för match med att titta på filmer vi spelat in, käka godis och ska snart klippa massa gamla jeans till shorts.

arg

ååhh, jag gjorde som det sod på designadinblogg, men min blogg ser ju sjuk ut, åhh arg! och hur återställer man stilmallen? Äh nu skiter jag i det här är ändå så trög, haahahahahahahah, något klantig jag är som sparade innan jag förhandsgranskade, hehe. Men om nån vet kommentera!!


I can feel your heartbeat


två bilder från tältningen, kan inte lägga ut bilder på alla så tar inga med face på, hihi.

Hellu snyggingar! Har varit och gravsatt min finaälskade farfar nyss, åh vad jag saknar han! Sen åt jag på max med familjen och nu sitter jag hemma och tar det lugnt, har ganska mycket sömn att ta igen så orkar inte göra nått specielt, har match ikväll oxå så ska vila lite till den! Men kanske kan fixa lite med bloggen då. Synd att jag har är världens trögaste på bloggdesign, frivilig på att hjälpa? ;)

/a


I want to be in your arms forever

Hej, helgen har varit grym. Sov ju i tält med tjejerna igår till idag. Var hur kul som helst, vi snackade en hel del, badade mitt i natten, grillade och så mycket mer, jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag älskar er! Sen har jag varit ganska så trött. Fast mina kusiner, farbröder, fastrar och farmor kom på middag. Min faster gjorde rastaflättor på mig! yee. Sen har jag varit på fotbollsträning och fixat med bilder i en EVIGHET, så nu vill jag bara sova, så ska göra det.



två av hundra bilder jag håller på att välja ut.

/andrea

den blommstertid nu kommer



Tänk att jag han med ett inlägg till va? haha. Just nu dör man i solen, sjukt varmt! Och en sak ska jag säga, GÅ ALDRIG i klackskor med en sån där grej mella tårna om ni inte är vana vid det, jag kan säga att mina fötter dog. På stan köpte jag en bok där mina fina tjejklasskompisar imorgon ska få skriva ett minne de har med mig eftersom vi ska tälta imorgon, blir grillning, bad och riktigt tjejsnack som värkligen behövs, jag behöver de tjejerna, tjejerna som har varit med mig nästan hela livet, tjejerna som har stöttat och skojjat, det är mina tjejer och jag ÄLSKAR dom av hela mitt hjärta ♥ Sen fick jag oxå med en ram där jag ska sätta in fina lappar som mina klasskompisar skrivit och ett par pilotsolbrillor, härligt! Ordet "härligt" missbrukar jag typ, i varje blogginlägg och facebook statusrad använder jag det nästan, haha men härligt är ett så "härligt" ord!  Men hörrni, nu ska jag UT i solen!!!

kramar och pussar :*

sommarlov ♥

Nu har man sommarlov, det gillas! Fick en fin avslutning med klassen. Nu måste jag kila för ska in till stan för att se när min tremäning tar studenten och sen käkar vi på stan och köper en skrivbok och en tavla till imorn, berättat om de sen. Ikväll ska vi till dom och äta och så, så blir ingen mer uppdatering idag tro jag, men ni får ha det superfint allihopa!



ni får se outfiten senare, har den på en annan kamera, men pussipuss ♥


sommarlovet närmar sig.

Hej sötingar!

For och solade och badade med Alva, vilket var riktigt najs, superhärligt! Fick lite instruktioner av grannen som jag lånat locktång av till imorrn, den ville inte lyda mig! Så måste stiga upp i VÄLDIGT tidigt imorgon.. Har i alla fall sen målat naglarna i en söt lila färg som jag hoppas ska matcha mina andra kläder till imorgon. Sen laddade jag kameran och den fick följa med mig och Alva till lassevallen för att se fotboll, Alicia och Mikka var också där. Så härligt att gå barfota i gräset, fast myggen var LITE FÖR många.. Ska nu hoppa in i duschen och sen om ett tag efter när jag fixat lite saker gå och lägga mig, skönt!



Ni är grymma ♥




sötbarn!

pussar och kramar!

46grader?

Haha, står att det är 46grader på vår temprameter, heter de så? Jag kallar det i alla fall för det, hehe. Säger alltid fel och då skrattar alltid mamma.

Eftersom det är så varmt, kanske inte riktigt 46grader, menmen. Så gick jag ut och solade efter skolan. Men dog av värmen så gick in. Så drar med min fina Alva och badar och solar på näset, härligt! På skolan var vi på hägnan, hade vattenkrig och solade, min klass är helt klart världens bästa, ärligt talat alltså! Sen for vi förbi och köpte mjukglass på vägen hem. SOMMAR KÄNSLOR TILL 100%. Ikväll ska jag kanske fara och checka 99ornas match och prova skolavslutningskläderna och de, men nu kommer alva snart så jag måste göra mig i ordning, vi hörs snyggingar ♥



usch, kom aldrig tillbaka vintern!

Who Owns My Heart?

Det här ÄR JAG

Jag har en väldigt bra relation med min familj, och jag har världens bästa också!
• Mina vänner är världens bästa, men jag har fått sämre kontakt med några som jag värkligen saknar !
• Jag älskar sport och går i innebandy, fotboll (favvo!), basket och hockey.
• Mina kusiner bor i USA så jag har varit där 5gånger.
• Min släkt är bäst!
• Jag hatar att jag är ganska blyg mot personer som jag halvkänner!
• Jag är ganska knäpp och kan få massa ryck, hehe.
• Jag gillar att vara med killar men är inte det så ofta utanför skolan.
• Jag spelar gitarr och har spelat i 3 år.
• Min farfar dog för några månader sen, och jag saknar han väldigt, väldigt mycket. Hade en speciell relation med han, vi kunde bara le mot varann så förstod vi.
• Jag kommer sakna min klass som jag går i nu, jag byter ju skola och klass i sjuan! Och det suger att jag kommer få sämre kontakt med nästan alla!
• Jag gillar att fota och ska köpa en canon eos 500d snart!
• Jag har alltid velat ha en hund.
• Jag gillar aldrig en sak först, men sen måste jag bara ha en sån!
• Jag suger på mode och sånt, kör lixom på det jag känner för!
• Jag blir lätt avundsjuk på personer, alltså inte mycket men jag kan tänka "åh jag vill också vara sådär modig" eller nåt sånt.

Och så får ni en liten bild eller två på lilla jag



jag sa ju att jag var liiite speciell...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0