det finns en plats i världen där allting får mig att tänka om,



det här hade jag på mig today! Linne JC/ Tshirt Rabalder/ Jeans HM/ ring turkie/ Converse Converse, haha/

Nu känner jag igen skolan, det vill säga läxor. Nämen så farligt är det inte, bara några glosor och så. Så gjorde lite sånt efter skolan, sen läste jag lite fototidningar jag inte hunnit läsa. Fotbollsträning stod på schemat och den var jätte rolig, som alla andra då! Ser robinson nu! Och ska fortsätta med det nu. VI SER CO0LINGAR! pusspuss

trettionde augusti tvåtusenelva


Tröja Monki/Tights Gina tricot/ Ring turkiet/

Hejhej solstrålar! Ursäkta mitt sämsta försök till att täcka över ansiktet, hehe pro man är lixom! Men mitt ansikte var inte värt att se på helt enkelt. Efter våran längsta skoldag i veckan som inte är så lång egentligen, 15:15 är den exakta tiden. Så åkte jag in till stan. Och vi hade visst fel busstidtabell hemma eller så var det jag som såg fel, men vi säger att det var det första altelnativet. I alla fall, när jag precis näästan var framme vid busshållplatsen så kommer den förbannade bussen, så när jag kommer upp kollar jag på tiderna och då går den såklart då när den kom. Och nästa buss kommer om tolv minuter. Inte så lång tid men, SKA JAG SLÖSA MIN LEVNADSTID PÅ ATT SITTA OCH VÄNTA PÅ BUSSAR, NEJ! öh okej överdrift men less man blev. På stan mötte jag i alla fall upp mammi och vi jag köpte skor som jag ska ha till ihelgen, berättar mer sen. Sen köpte jag lite andra saker också men jag visar dom imorgon! Ikväll har jag kikat på min lilla söta brors match. Och nu ja, nu väntar jag på att varma mackorna ska bli klara. Ger er som orkade läsa hela inlägget 5 feta hjärtan! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

puuuuss

dagens klädsel


vad snygg man är då! *hosthost*

Linne JC/ Skjorta Indiska/ Leggings Gina tricot.

PEACE OUT

jag försöker att förstå, vad är det du vill säga mig?



Fixade lite mellis när jag kom hem och gick ut på altanen med det, datorn och lite spanska fraser. Här sitter jag fortfarande och det är f1 härligt! Älskar sol! Så nu ska jag fortsätta leva livet i solen och kolla lite bloggar. Sen slår jag nog av datorn och spelar lite fotboll, låter härligt i mina öron! Ikväll är det fotbollsträning som gäller, lovelife!

puss


sometimes the hardes thing is the right thing


ph hanna

Justja jag skulle berätta om matchen, hade helst vilja skita i det. För VI hade ALLT spel och gjorde 1-0 efter några minuter. Sen lyckades vi inte få in bollen och dom gjorde 1-1 i slutet! Sånna matcher känns som förluster, åhhh. 
Äh nu skiter jag i matchen och berätter i stället för er att jag har stora planer för veckan! eh stora kanske var en överdrift men lite små planer har jag!

1. Jag ska se jag saknar dig på bio med mamma, fast vilken dag vet jag inte.
2. Jag SKA klippa mig, lääskigt men är sjukt less på mitt hår!

Det var mina stora planer!

Nu ska jag duscha och måla naglarna.

cya!

Jag gör fel, men det gör du med, så varför går vi inte bara vidare?

Julia undrade hur man lägger in klipp från youtube. Jag tror att många fler också undrar det. Jag glömde också bort hur man gjorde det för ett tag sen. Så nu tänkte jag visa er steg för steg hur man gör. Kan vara bra, även fast endel redan vet.



Hoppas ni förstod min ganska så dåliga förklaring och att ni har användning för den.

/Andrea

yeah baby I was born this way


6års fotot, känns som igår.

Hej på er! Dagen har först spenderats med några co0la på sundis. Värmen snodde all kraft man hade i kroppen så sen när jag och mamma skulle springa kände man sig ganska så död.. hähä. Nu är maten snart klar, hell yeah säger jag som är vrålhungrig!

vi hörs!




prästkragar



såhär blir det alltid när jag ska fota,

-Nu ska jag fota någonting kul!
-hm.. vad ska jag fota?
*ingen insperation*
-äh jag fotar blommorna för 7899611 gången...

its friday, friday gotta get down on friday


Nu när skolan börjar igen, så startar ju även fredagsmyset!

tjenaretjenare! dagen har varit luugn, några uppdrag med 8orna bara. Har varit med mamma och kollar lite saker till rummet sen. Har varit sjukt trött senare ikväll så har bara varit hemma och tjillat med familyy! så nu ska jag kolla lite bloggar och sen vara social. Förresten det är fredag! LET`S PARTY, YEAH! eller så inte.

/a


outfit ja0


linne JC/ randig tröja JC/ jeans CUBUS/ ring turkland!


låtar som får en att tänka på sommaren 2011♥




SOMMAR 2011

Blommor



Umeå




drog till umeå först med familjen och alva! hade liverpool träningsläger i tre dagar, tjillade på nydala camping, badade & fotade. Sen kom laget ner och vi flyttade in på haga skola där vi bodde i tre nätter. UFF drog i gång. Och med 2vinster och 1förlust i gruppspelet tog vi oss vidare till a slutspel där vi fick möta VASA i åttondelsfinal. Låg under med 2mål tills det bara var några få minuter kvar och då vaknade vi till och fick in två snabba mål som ledde till straffar och förlust på sudden straff. VASA vann sen hela UFF! så vi var nöjda! Träffade nya schyssta folk, gick på ett riktigt bra disco och hade det skitkul!

Hannas stuga



Tog en tripp till rosvik för att besöka hannas stuga. Åkte ring, footade, spelade spel och myste på.

Övrigt



Nu blev ni glada va? hhehe, nämen lite bilder fick ni se i alla fall. Har ganska många fler men dom får väll droppa in här på bloggen lite eftersom i olika inlägg och så. Vi hörs!


nytt och fräscht!



SÄMST bilder javet! men hade lite bråttom. I alla fall är båda från hm och båda gick för 149kr vardera! alltså båda för 300 om nån inte fattade..

PUSS

Under the coconut tree, you be chilling with me

tjenAre! jag vet jag lovade er att blogga i måndags och gjorde jag det, eh nej. Men hade värkligen INTE tid! jag loovar. I alla fall så har man kommit in i skolan lite mer nu, så det rullar på lixom. Har inget vanligt schema ännu så det är greAt! förrutom några diagnoser har vi inte gjort så mycket. Idag är det match mot assi i kalix. TAGGA! nu alla dagarnas outifitar!



1:a Linne HM / Kofta (mammas) / Tights cubus.
2:a Linne JC / Randig tröja HM (fick den av alva♥) / Jeans cubus.
3:a Linne JC / Rutig tröja JC / Jeans cubus.
4:a Tröja JC / Jeans cubus. 

Det var väll det! seyAA


du som trodde det skulle vara så enkelt, föll så lätt så lätt.

cha0chao. Skolan börjar imorgon, för er som hade missat de. Känns faktsikt helt okej. Ny skolan & nu klass, lite spännande sådär! Så ikväll blir det inte allt för sent. Ska upp sju imorgon och idag blev jag väckt 12, undra hur det ska gå? Slår i alla fall på filmen the fighter nu och popar lite popcorn till det. Imorgon ska jah visa er min outfit och så kommer ni få ta del av min "vill ha/behöver lista". Vi ses då!



en bild från liverpool lägret i sommras, snygga vi är affe!

bloglovin

hej, tänkte börja använda bloglovin nu. co0lt va? VAVAVA? heh. bjuder på en bild när jag ändå skriver!





älskar dig affe ♥




<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2642672/andreaclaeson?claim=w4y5xxndckr">Följ min blogg med Bloglovin</a>


hej värden

Tjao babes! Jag är inte död, utan har bara inte tid för bloggen, lever livet nu dom sista veckorna på sommarlovet (som har gått jäkligt snabbt). Nu kom man precis hem efter en natt i min fina väns stuga och nu drar jag på middag hos grannarna som bor några hus bort. Så ja, jag bloggar mer när skolan börjar, och då får ni massa bilder. Men tills dess får ni också njuta av ert sommarlov!



fina vänner man har alltså!

pussar

RSS 2.0