me wantie waaant!

Kom just på vad jag ska göra, locka håret! Yesyes!

Och hur mysig skulle inte en sån här vara på kalla vinterdagar? Som rubriken lyder , me wantie waaant!


ler du ler jag

Hej på er! Ligger i min mysiga fåtölj och myser. Imorse städade jag rummet med en gnagande förbannad huvudvärk, bra kombonation (har stavas de?!?). Sen drog jag på hockey med Hanna. Blev förlust med ett mål i de sista minuterna. Sen hade vi match och den tyckte jag vi spela jätte grymt i, men så otur som vi har för dom in ett skit mål i sista minuten. Idag har jag kollat några avsnitt oc också och jag har snart kollat klart tredje säsongen, å slutet på den är inte bra! Jag längtar inte hehe.. Nä nu mina damer och herrar ska jag resa mig från denna fåtölj och göra nått vettigt, fast ne.

Varning för väldig söt bild på miig..


jag glömmer aldrig bort vad du gjort, nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

 


fotade lite bookeh för ett tag sen!

Hade det great med min kära fru på matchen. Skrattade så jag dog, fast då dumpade hon mig.. Ajja! Har inte gjort nått av det jag skrev att jag skulle göra, som städa och de. Är helt enkelt för slö. Så nu tänker jag skicka iväg ett litet sms till hanna och sen gå och sova! Ni får ha en skön fredags kväll! puss boys!


fototävling hos Hanna Andersson!



Är med och tävlar hos Hanna Andersson med temat vatten! Kolla in hennes blogg oxå, azum dudes!

fototävling hos Lisa Narveby!



Jag är med i en fototävling med temat höst på Lisa Narvebys blogg! Cheka in den vetja, och var med du också! 

Lf

Hejhej, sitter vid fönstret och väntar på Amanda, ska på lf med henne ikväll så det blir riktigt najs, första matchen för mig iår! Sen ikväll måste mitt rum röjas upp och några paket ska bli inslagna. Så måste sticka nu, puuusar.


live today, cuz this minute never comes back



im uggly and I know it!

Hej, en mycket glad Andrea som skriver detta! Det finns en anledning och den är HÖSTLOV, som också alla i klassen stod och skrek när vi hade slutat, härlig känsla! Lovar att hela facebook är bombaderat med det också, vi får väll se. Nu snart ska jag pallra mig iväg till Sundis och träna fys, med några underbara lag! Ikväll har jag inga speciella planer, vi får se vad som händer! Bloggen ska i alla fall uppdateras!

jag älskar ju att le



Drar mig mot sängen med en bra bok och ett stort smail, varför har jag ingen anning om. Livet är rätt bra nu. Och imorgon ska JAG banne mig vara pigg.

puuuuuss


jag är värdens smartaste, yeah

Hehe skäms lite för att berätta det här men.. Ni vet att jag skrev att det inte fanns nån "ladda upp bilder" knapp? Och sen när jag bara ALLTSÅ ÅHH VÄRFÖR FINNS DET INGEN!?! så tröck jag på "ändra redigerare" också bara kom dom fram. Högt IQ på den här tjejen alltså!

Idag var jag i alla fall på stan med Mamma efter skolan. Köpte lite. Ska visa er längre när i inlägget! Sen köpte jag present till Amanda också men det kan jag tyvär inte visa! Grattis i efterskott i alla fall. Även fast jag har sagt det till hon några hundra gånger, överdrift.. Nu växlar jag mellan, datorn, tv och innebandy målet. Säger godnatt med det här inlägget! Och föresten imorgon eftermiddag är det HÖSTLOV, ilikeitalot!



Virkad tröja, hm.



Stickad kofta, cubus.



ear cuff, ur och penn.

Allting kommer användas flitigt i vinter, det kan jag lova er!

asså asså asså

wtf? ladda upp bildknappen är borta. dööö

olalatjatjatjaååhhbyyn

Hej! Just nu sitter jag och käkar lite mjölk och flingor! Idag har jag spenderat dagen med Amanda! Vi har gjort allt möjligt, typ. Riktigt kul i alla fall! Har tränat lite innebandy också vilket gick kast eftersom jag var sjukt seg och trött! Nu ska jag ta en dusch och sen se på tv!

kram / a


blogggar från ipaden, yoo

hejhej! Mitt första inlägg från ipaden. De är värkligen great att blogg.se äntligen har skaffat en app! Nu är det bara en iphone som saknas! Haha. Dagen har i alla fall varit riktigt bra. Fast jag frös till is, så har jag haft det riktigt kul, jag och Amanda är seriöst inte normala.. Luleå fick hem ett guld! Ohyä. Nu tittar jag lite hockey.

Vi hörs!

kraam


my mama told me when I was young, were all born superstars



hey, igår så åkte jag in till stan och käkade och gick sen med Evelina och kollade på ljusfestivalen. Invigningen var asball men sen blev det bara sämre och sämre.. Idag blir det Boden Arena för att kolla kommuncupen.

Vi hörs säkert senare!

puss

now our dreams are comin' true, trough the good times and the bad

Holá, everybody. (en liten blandning av spanska och engelska, cool jao)

Sitter på min säng och gör min hals hes medan jag sjunger/skriker in i webcamen. Men nu ska jag sluta med det och plugga lite matte. Sen ska kanske ta en promenad i skogen i finvädret. Kameran får nog hänga med i så fall. Är sur på mig själv för att jag nästan inte har tagit några höstbilder alls.



en bild från helgen!

pussar och kramar!


Livet är inte som en dröm. Man vaknar inte upp ur det hemska, utan man måste ta sig igenom det



vintern -10

Hej! Har inte hunnit blogga. Ni vet nog vad jag kommer skriva nu, jo jag har haft läxor &t träningar varje kväll typ.
Idag efter skolan gick jag till sundis på friåkning. Ikväll ska jag på hockeyträning. Och imorgon har vi bara två lektioner, slöjd och idrott dessutom. Ser nu att dom har gjort en blogg app till iphones, perfekt eller vad? NU SKA DEN SNART INVIGAS. och nej jag har inte fått en iphone, men mamma har ju..

/a

6. En bild på mig idag och vad jag hade på mig



Tröja hm & jeans cubus

Ni får ursäkta den dåliga bilden. Men hade visste inte vad som väntade på listan så har inte hunnit ta nån bättre bild. Föresten ser mig vänstra arm äcklig ut, och min tumme med!

5. En bild på mig för 1 år sen



det där var väll ungefär för 1 år sen! Själv tycker jag inte att jag har förändrats ett dugg. Känns som om det där var för två månader sen. Men lite har jag nog förändrats, jag har förlorat en av mina närmsta och käraste och jag har börjar tänka mer och i andra banor. Sen så har en del människor sakta men säkert farit längre och längre bort från mig.

Så egentligen har det bara blivit sämre.

puuuss


4. Vad jag köpte senaste



Det var väll typ det där (inte mina bilder), två klubbor och en toblerone på ica i fredags, annars var det



Hålet i måndags, kass bild.


3. Någonting jag vill ha

1.

En iphone skulle sitta fint just nu!

2.

En sån här mysig snygg blå tröja skulle passa perfekt in i min garderob

3.

Den här skulle oxå passa perfekt! Har suktat efter en såån här länge, men inte hittat nån bra än!

4.

En resa till nått varmt ställe!

5.

En macbook, även fast dom på skolan kan vara världens sämsta ibland så vill jag ändå ha en sån här goding!

+++pengar såklart!


damdamdam

går inte att ladda upp bilder, kommr tillbaka imorgon med mer om helgen och så! Nu film och popcorn, lovley!


waking up the neighbours

Hej på er! När jag skrev det där sommarinlägget började jag längta till sommaren sjukt och mycket! Och speciellt fotbollen! Fast den nyss slutade. Anyway. Nu på morgonen har jag packat lite smått till senare och sen har jag jobbat matte. Skönt att få det gjort! Nu måste jag dammsuga rummet och köra en rejäl städning. Fattar inte hur snabbt en människa kan stöcka ner i sitt rum, 7kt! Men först ska jag spela lite tic tac poker med alicia, var fett länge sen!

Vi hörs imorgon!

pussisar



hittade en gammal bild, tyckte den var lite frän. Påtal om ljulbelysning så började jag skriva en önskelisa till julen idag, ohyes.


2. Min favorit årstid



behöver jag enns säga varför?

jo men alla fotbollsmatcher, stunderna med laget, alla sena sommarkvällar. När man hänger på stranden, ledigheten. Maten, alla fina bilder man kan ta. Kännslan! Listan kan göras lång. Men sommaren är i alla fall helt klart min favorit årstid!

jag är inte perfekt, men jag är i alla fall mig själv.



hahahahaha kommer du ihåg hanna? hahahhaha

chacha bloggen Andrea här! Hade ju spanska prov imorse. Och vi fick gå när vi var klara och det tog ju typ högst 5minuter så jag, Julia, Emilia och Bella drog hem till mig och tjillade lite. Efter skolan drog jag på fys och nu ikväll har jag bara tjillat biffen med family! Imorgon drar jag till Alicias stuga med massa goa brudar, så det blir supermycket najss!

/a

1. En bild på mig + 5 fakta om mig



1. Jag tänker för mycket, saknar massa personer och har önskningar som nog inte kan gå i uppfyllelse.
2. Jag blir lätt avundsjuk på sjukt snygga människor och människor som känner någon snygg booy, hheeh.
3. Jag älskar att ha myskvällar med massa godis, bra sällskap och en massa prat/tittande på någon great film. Men samtidigt älskar jag när man gör någonting, typ är ute eller nått. Hatar att inte ha någonting att göra. Vill att det ska hända saker hela tiden.
4. Jag älskar att träna!
5. Jag vill ha lockigt hår som på biilden!

pusspuss, lite konstig fakta men jag kom inte på nått, hehe.


så du har redan glömt mig

Hejhej! Eftermidagen blev inte riktigt som planerat. Stannade kvar på "läxtid" efter skolan eftersom jag och mikka behövde göra klart ett SO arbete till imorgon. Efter det for jag till sundis med hanna och kollade på hennes basket träning, passade på att plugga lite där och socialade med lite folk! När jag kom hem gjorde jag mer läxa och pluggade till spanska prov. Beslutade mig för att stanna hemma från hockeyn, dels för att jag inte känner mig riktigt frisk, dels för att jag måste plugga och dels för att det är derby på tv! hähä. Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn och koncentrera mig på hockeyn och ja ni vet p...lugandet.



i wish i could turn the time

liistaa

1. En bild på mig + 5 fakta om mig
2. Min favorit årstid
3. Någonting jag vill ha
4. Vad jag köpte senaste
5. En bild på mig för 1 år sen
6. En bild på mig idag och vad jag hade på mig
7. En bild på ett stålle jag har varit på
8. Det här får mig att må bra
9. Det får mig att börja gråta
10. En bild på min garderob
11. Mina närmsta vänner
12. En bild på hur mitt rum ser ut just nu
13. Min framtid ser ut
14. Mina favorit godisar
15. typen av killar jag faller för
16. Någon jag vill träffa
17. En tv serie du älskar
18. En kändis som är lik dig
19. Ditt favoritplagg
20. 10 bra låtar

kör med en lista, bara föör att lixom!


I am a highwayman, on the road again


kass bild men bildbrist..

Hej! Idag var planerna att pluggapluggaplugga efter skolan! Men när jag kom hem hade vi besöl av en supersöt norsk liten flicka! Så lekte med henne hela eftermiddagen tills jag hade hockeyträningen, första för iår med det här laget och det känns super att vara igång! Imorgon är då mina planer att plugga häcken av mig efter skolan, yiep kul liv! Så kanske inte blir nån bloggning imorrn! Nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon!

pusspuss!

det finns tankar som kommer om och om igen, det är tankar som betyder nått



Jag saknar min bästaste underbaraste vän! det suger att vi inte går på samma skola!

Hejhej! Dagen har rullat på som alla andra skoldagar gör. Har hunnit med att innebandyträna och plugga oxå! Ska nog duscha snart och sen ska jag bara mysa i soffan framför sverige-holland matchen, låter toppen i mina öron! 

Vi ses! 

det är så logiskt, alla fattar utom du



3saker om mig

Jag älskar att läsa rubriker som betyder nått och får en att tänka till. Nu snackar jag på bloggar.

Jag vet aldrig vad låtar jag hör på radio/affärer heter. Så kan aldrig lyssna på dem! ahh

Jag har ingen insperation, ge mig alla förslag ni kaan! snälla gulliga ni!


roses are red violets are blue, I like you and so does she



Hade ingen lärare till hkn idag så fick sluta ett, lycka! Så nu käkar jag risifrutti, det är nu alla tar fram sina antecknigsblock och antecknar.. Ska väll försöka ta tag i svenskan innan jag pallrar mig iväg till stan. Ikväll är det innebandy som gäller! Målvaktstränare kommer och jag ska få stå. Om de inte glömt de! Hoppas inte, taagg!

pusspuss

/a

Brushed my teeth and combed my hair, had to drive me everywhere, you were always there when I looked back

Hej morgonmänniskor! Sovmorgonen gör så att jag hinner skriva ett litet inlägg nu på morgonkvisten eftersom jag varit väldigt dålig på att skriva i veckan! Såg i alla fall Hanna Monthanna the movie igår på tv, haha. Men gräät nästan, sorlig film alltså! Och jag gillar den faktiskt :D:D:D. I alla fall idag after school blir det att fara till stan efter skolan och göra ett håll i örat där uppe ni vet, yesman! Och sen ska jag ta idkorts foto oxå, yeppyepp. Ni kan få se en outfit bild genom webcamen oxå, det är ni värda! eh okej det där lät skumt..



man ser ju bra också.. Men tröja från cubus och jeans från ingemindre än cubus. Det var ju lätt!

Taggar spanska prov nu!

Vi ses boys!

There's always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move Always gonna be a uphill battle Sometimes I'm gonna have to lose



you say, its always gonna be a happy end. I say it would if you didn't alwyas make it things worse.

life is like a big climbing, its hard to reach  the top but the view on the way is wonderful.

Sometimes a wish for better times, but then I think that I have it so perfect, beacuse i have you.


bredvid ditt namn står ett namn till

Hej på er! Kvällen har spenderats med mycket fint folk hos wilma, grattis snygging! Imorgon drar jag på hockeyläger så ingen bloggning i helgen, sorrysorry (som dom säger i filmen "jag saknar dig")! Känner mig riktigt taggad och det ska bli riktigt kul! Även fast jag bara har kört ett ynka litet ispass i år! Nu lyssnar jag på en fett grym låt med en fett snygg kille! check it out!






bilderna ger honom änåd ingen rättvisa!

pusspussbrudzellerboyz

RSS 2.0